Šipovača zaglavila protiv Glavaša

Momčad Šipovače nije se uspjela plasirati u polufinale „Ožujsko balote kupa 2018.“ koji se za područje zapadne Hercegovine igra na terenima benzinske crpke „Mina“ u Klobuku. 

Bolja od Šipovače u četvrtfinalu je bila momčad Glavaša koja je slavila rezultatom 2:0 (16:1 i 16:5).

Prošlogodišnji pobjednici tog turnira – Glavaši u toj su se utakmici pokazali kao bolja i kvalitetnija momčad, te su uvjerljivom pobjedom izborili plasman u polufinale turnira, a prema igri koju su pokazali, nametnuli su se kao glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta i ove godine.

Naša momčad, koja je nastupila u standardnom sastavu, Drago Vukojević, Mate Antić i Rafo Grbavac, jednostavno nije imala svoj dan. Našim igračima ništa nije polazilo od ruke, a sve situacije na terenu koje su mogle otići na jednu ili na drugu stranu otišle su na stranu protivnika. Međutim, u tome ne treba tražiti razloge poraza jer protivnik se pokazao kao bolja, iskusnija i kvalitetnija momčad i na kraju zasluženo slavio uvjerljivim rezultatom. 

Posebno razočarenje za naše igrače bili su neki navijači, koji su iako „dobri prijatelji“ s našim igračima, iz zavisti na dobrom plasmanu naše momčadi, svim srcem navijali za momčad Glavaša, obećavajući im i dodatne nagrade da što većim rezultatom svladaju našu momčad. 

Takvima je najbolje odgovorio naš igrač Mate Antić koji ih je pozvao da njihove momčadi, koje su ranije ispale s turnira, kada god žele odmjere s nage sa Šipovačom, a kao ulog predložio je mladog pečenog jaganjca ili nešto slično što bi „miritalo“ osjetljivim nepcima naših balotaša. Međutim, kako trenutno stvari stoje ti „kontraši“ neće imati srca prihvatiti Antićev izazov. 

Na kraju bi još jednom željeli zahvaliti Antiću i Grbavcu koji su „dali sebe“ braneći boje Šipovače, slobodno možemo reći kako su uložili više muke i truda od Vukojevića, ali dalje od četvrtfinala nije išlo. 

M.B. 



Objavi komentar

0 Primjedbe