"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

četvrtak, 13. rujna 2018.

DETALJI ISTRAGE: Roditelji bacili bebu u žbunje, djed ih prijavio grudskoj policiji

Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u žbunju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz cestu Mostar - Čitluk, u mjestu Miljkovići, jučer je šokirao stanovnike grada na Neretvi, piše Dnevni Avaz.

Izuzeti tragovi 

Tijelo su, kako je to kasnije i potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, pronašli pripadnici Policijske uprave Mostar koji su postupili na osnovu informacije iz Policijske uprave Grude.

Na licu mjesta je obavljen uviđaj te su izuzeti tragovi koji će biti poslani na vještačenje, a naređene su sve druge neophodne mjere i radnje kako bi bile rasvijetljene okolnosti ovog stravičnog događaja.

Kako smo neslužbenoo saznali, jučer je uhićen M. Š. (56) iz Gruda, čija se supruga M. Š. 1. rujna porodila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar.

Prijavili slučaj

Zdravstvenu ustanovu je napustila 5. rujna u pratnji svog supruga, a iz kojeg razloga su tek rođenu bebu odlučili baciti u žbunje pored puta jučer je bila nepoznanica. Neslužbeno smo saznali da ovaj par ima troje djece.  Također, prema neslužbenim informacijama, slučaj je policiji u Grudama prijavio otac porodilje, javlja Dnevni avaz.

0 komentara:

Objavi komentar

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.