Prva metla Širokog: Bošnjaci, glasujte za mene da Čović ne pobijedi

Jerko Ivanković Lijanović, kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH, poziva sve kandidate za članove Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda da ne rasipaju glasove stanovnika Federacije BiH ako zaista, istinski žele da BiH nakon 7. listopada ove godine krene u smjeru međusobne suradnje i ekonomskog razvoja.

“Neka se dogovore o jednom kandidatu koji će nastaviti utrku za Predsjedništvo BiH. Ako se o tome ne mogu dogovoriti, neka naprave izvlačenje i neka se izvuče jedan koji će i postati član Predsjedništva BiH, a sve ostale prihvati za svoje savjetnike. Tako ćemo iz Federacije BiH osigurati da imamo kvalitetno funkcioniranje člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda, a da ostale potrebne glasove iz FBiH usmjerimo na moj izbor kako bismo izravno zaustavili da 7. listopada u Predsjedništvo BiH zajedno zasjednu lideri HDZ-a BiH i SNSD-a, Dragan Čović i Milorad Dodik“, obrazlaže Jerko Ivanković Lijanović.

On, nadalje, ukazuje da se ne smije dozvoliti da od dva milijuna stanovnika s pravom glasa u FBiH Čović sa stotinjak tisuća glasova, u suradnji s Dodikom nastavi provoditi politike etničkog konflikta i siromaštva.

Dnevni list




Objavi komentar

0 Primjedbe