Izviđač pobjedom nad Leotarom izborio četvrtfinale Kupa BiH

Rukometaši ljubuškog Izviđača izborili su četvrtfinale Kupa BiH.

Skauti su u uzvratnom susretu osmine finala igranom u subotu u Trebinju svladali momčad Leotara s 24:23 (12:12) i tako obranili prednost iz prvog susreta, koji je završen također minimalnom pobjedom od 26:25, piše Jabuka.tv.

Sastav aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine loše je otvorio utakmicu i u prvih osam minuta postigao tek jedan pogodak, dok ih je primio pet. Tijekom prvog poluvremena domaći su održavali prednost i u 28. minuti imali vodstvo 12:9. Međutim, Ljubušaci se tad “bude” i s tri vezana gola uspijevaju izjednačiti pa se na poluvrijeme odlazi s rezultatom 12:12.

Domaći bolje otvaraju i drugo poluvrijeme i ponovno dolaze do vodstva kojeg su održavali sve do 54. minute i rezultata 20:20. Minutu kasnije, Ljubušaci uspijevaju preokrenuti i doći do prvog vodstva na susretu, kojeg nisu ispuštali do kraja utakmice za konačnih 24:23.

U redovima Izviđača čak trojica igrača su postigli po 6 pogodaka – Čutura, Miličević i Kaluđerović, dok se kod domaćih istaknuo A. Milićević s 9 golova.

Ova utakmica imala je i humanitarni karakter, a prikupljeni prilog doniran je Udruzi obitelji s problemom steriliteta “Bebe” iz Trebinja.

Protivnik Izviđaču u četvrtfinalu Kupa BiH je Sloga iz Uskoplja.

Jabuka.tv

Objavi komentar

0 Primjedbe