Održana izborna skupština Mladeži HDZ BiH Ljubuški – Mladen Bebek ponovno izabran za predsjednika

U nedjelju 27.01.2019. održana je redovita izborna skupština OO Mladeži HDZ BiH Ljubuški.

Ukupno 107 izaslanika iz 30 temeljnih ogranka izabralo je novi saziv Općinskog odbora, Nadzorni odbor i izaslanike za županijsku izbornu skupštinu.

Za predsjednika je ponovo izabran Mladen Bebek.

Podnoseći izvješće o radu Bebek je istaknuo sve aktivnosti Mladeži i posebno ukazao na organiziranost ovog Općinskog odbora, čemu svjedoči podatak da imaju 30 aktivnih temeljni ogranaka i preko 400 članova što je rezultat rada onih koji su posljednih deset godina vodili ovu organizaciju. Posebno se zahvalio svima na odlično odrađenom poslu u izbornoj kampanji.

Izuzev izaslanika skupštini su nazočili i predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, predsjednik ŽO HDZ BiH ZHŽ i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić, predsjednik OO HDZ BiH Ljubuški i ministar financija u vladi ZHŽ Toni Kraljević, predsjednica ZŽ KKK HDZ BiH Ljubuški Žana Primorac, predsjednik Skupštine ZHŽ Ivan Jelčić, ministar unutarnjih poslova u vladi ZHŽ Zdravko Boras, predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić i bivši predsjednik Mladeži HDZ BiH Ljubuški Vedran Markotić.


Kratkim obraćanjem izaslanicima su se obratili Toni Kraljević i Mario Mikulić. Istaknuli su kako iz godine u godinu organizacija Mladeži u svakom pogledu jača i aktivno participira u svim stranačkim procesima. Uputili su punu potporu novom sazivu OO Mladeži HDZ BiH Ljubuški te istaknuli kvalitetnu dosadašnju suradnju.

MHDZ LJUBUŠKI

Objavi komentar

0 Primjedbe