Ljubuški rukomet: Djevojke uvjerljive, Skauti remizirali

Na otvaranju sezone, u prvom kolu Premijer lige za žene rukometašice RK Izviđač CO deklasirale su Krivaju iz Zavidovića rezulatatom 33:22, poluvrijeme 13:9.

Gošće iz Zavidovića su držale kakav takav rezultatski priključak u prvom poluvremenu. Domaće rukometašice su u prvo dijelu imale stalnu prednost od dva do četiri pogodka razlike, a u drugom poluvremenu je igrala samo domaća ekipa.

Na kraju je završilo visokih jedanaest razlika za RK Izviđač CO, a da trener domaće ekipe Ivan Lovrić nije dao prigodu igračicama s klupe rezultat bi sigurno bio izraženiji.

U domaćoj ekipi su gotovo svi zabijali pogotke, a prednjačila je Matea Nosić s (11) golova, dok su (7), odnosno (6) golova dale Gudelj i Matea Šumelj. Gošće je predvodila Jasmina Ćosić s sedam postignutih pogodaka, izvješćuje Iks-portal.info.

Za razliku od djevojaka, muški sastav ostao je bez pobjede u prvom kolu na gostovanju u Doboju.

Da "Skauti" imaju za čime žaliti, unatoč domaćinskoj atmosferi u Doboju, govori i podatak da su (57) minuta utakmice imali stalno vodstvo. Domaćini su imali izjednačenje u (23) minuti utakmice, kada je semafor pokazivao 11:11, a na odmor se otišlo rezultatom 14:13 za Izviđač CO.

Drugi dio također pripada mladim rukometašima Izviđača, koji imaju stalnu prednost od dva do tri pogotka razlike, a šansu da riješe utakmicu imali su u (52) minuti pri rezultatu 23:20.

Međutim, domaći igrači nošeni gromoglasnim navijanjem u dvorani Srednjoškolskog Centar u Doboju, u posljednjih sedam minuta utakmice prave seriju (5:2) i osvajaju veliki bod na početku sezone, a rukometaši Izviđača imaju za čime žaliti, imajući u vidu prikazanu igru ove mlade momčadi večeras u Doboju.

Rukometaše Izviđača do boda u ovoj utakmici je vodio izvrsni Vedran Delić (10) pogodaka, Domagoj Alilović je postigao (5), a kod Sloge izvrstan Stanković (8) pogodaka.

Iks-portal.info

Objavi komentar

0 Primjedbe