Invazija migranata islamista u BiH: Marširaju ulicama i uzvikuju 'Allahu Akbar'

Bosansko-hercegovačka vlada izvijestila je da je u prvih sedam mjeseci u Bosnu i Hercegovinu ušlo 21.000 migranata. Prema navodima, miganti dolaze iz Irana, Iraka, Sirije, Pakistana, Afganistana i drugih zemalja koje su u suprotnosti zapadnih vrijednosti i prava, piše Rair.

Dok europski lijevi mediji opsesivno izvješćuju o "ljudskim pravima", bh. državljani više se ne osjećaju sigurno u vlastitoj zemlji. Lokalni stanovnici više puta su se žalili vlastima da migranti "maltretiraju ljude, provale u kuće i prouzrokuju štetu javnim objektima".

Migranti su počeli dolaziti u Bosnu i Hercegovinu nakon što je Mađarska sagradila ogradu na srpskoj granici kako bi spriječila migrante da uđu, učinkovito blokirajući "balkansku rutu" migranata.

Mađarski premijer Victor Orban obećao je da neće dopustiti da njegovu kršćansku zemlju promijene nespojivi ilegalni osvajači. Orbán je upozorio: "Europa je pod invazijom, izgubiti će se zemlje koje ne zaustave imigraciju".

Rair je objavio video s opisom: "Ovaj mali grad s oko deset tisuća stanovnika sada ima 5.000 izbjeglica, ako ne i više. Na snimku je jasno vidjeti kako ovo dvorište maršira ulicom, vičući 'Allahu Akhbar' ".


Podsjećamo, bosanskohercegovačka policija premjestila je 1500 ilegalnih migranata iz Bihaća u izbjeglički kamp Vučjak, uz granicu s Hrvatskom. Kažu da nije istina da ih tamo prebacuju jer žele da što prije napuste teritorij BiH, prenosi USK.info.

Spominje se mogućnost i prihvata migranata na području Hercegovine.

Objavi komentar

0 Primjedbe