Želje majke Zore ostvarene: Srećko ljubi Antoniju

Srećku Ponjaviću sudjelovanje u međunarodnoj sezoni showa Ljubav je na selu bilo je veoma uspješno.

Među kandidatkinjama izabrao je Antoniju Beščec s otoka Vira s kojom je brzo 'kliknuo', a njih dvoje su ostali zajedno i poslije emitiranja showa.

Gledatelji popularnog showa mogli su vidjeti da se Antonija svidjela i Srećkovoj majci Zori, Hercegovki porijeklom iz Šipovače kod Ljubuškog. Među kandidatkinjama ona joj je bila miljenica te je o njoj govorila s puno hvale, piše Šipovača Portal.

- Zlatno je to dijete, njeni roditelji trebaju biti ponosni na nju. Vidiš da ima dobre navike, da zna poštivati, da je u duši tako dobra i plemenita. Vidiš da dolazi iz zdrave obitelji - kazala je Zora. 

Poželjela je Antoniju za nevjestu.

- Kad bih ja bila Srećko, mala Antonija ne bi išla kući - rekla je farmerova majka, pokazavši koliko joj se Antonija sviđa.

Također, i Antonijin otac nahvalio je Srećka prilikom posjete njezinoj obitelji.

- Koliko sam imao priliku upoznati Srećka, on je jedan od rijetkih koji ima svoj posao, drži se rada, ozbiljan je, a opet je zabavan. Ima sve karakteristike dobrog čovjeka - komentirao je njezin otac.

Doznajemo da je Srećko s Antonijom ljetos bio u obilasku Hercegovine pri posjeti rodbine.

Sudeći po najnovijoj objavi Antonije i Srećka na Facebooku, i želje majke Zore su se ostvarile. Objavljene su zajedničke fotografije, ali i to da su u vezi. Objava je oduševila brojne na ovoj društvenoj mreži koji su im čestitali sa lijepim željama.


I mi si priključujemo čestitkama. Sretno!


Objavi komentar

0 Primjedbe