Toni Kraljević kooptiran u Predsjedništvo HDZ-a BiH

Toni Kraljević, predsjednik GO HDZ-a BiH Ljubuški i ministar financija ZHŽ-a kooptiran je u Predsjedništvo HDZ-a BiH.

Na sjednici Predsjedništva stranke, održanoj jučer u Mostaru, donijeti su i zaključci vezani za uspostavu vlasti, aktualnu političku situaciju u BiH, nadolazeće predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj te se govorilo i o stranačkim aktivnostima vezanim za smijernice strategije za predstojeće lokalne izbore.

Tako je, komentirajući aktualnu političku situaciju i vođene razgovore izaslanstva HDZ-a BiH sa izaslanstvom SDA, pa i SNSD-a, Predsjedništvo HDZ-a BiH ostaje pri svome ranije istaknutom stavu te naglašava kako Bosna i Hercegovina žurno treba novu vlast.

Naglašena je važnost komunikacije i koordinacije Središnjice HDZ-a BiH sa regionalnim, gradskim, općinskim odborima te organizacijom HDZ-a BiH za Brčko distrikt za pripremu i provedbu izbora.

Govoreći o aktivnostima i pripremi za predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj, a cijeneći iznimno dobru suradnju s HDZ-om RH, Predsjedništvo HDZ-a BiH podržava sadašnju hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, kandidatkinju HDZ-a RH, u utrci za još jedan mandat, priopćeno je, između ostalog, iz HDZ-a BiH.

Objavi komentar

0 Primjedbe