Vojnići pokošeni koronom, uplašeni mještani vidjeli misteriozni avion


Korona je pokosila Vojniće. Brojke oboljelih sve su veće, mještani uplašeni.

A do prije samo 15-ak dana u ovom ljubuškom mjestu sve je bilo normalno ili se bar tako činilo. Vrijedni poljodjelci su radili na svojim njivama zasađenim mladim krumpirom i nisu puno razmišljali na velepošast koja je pogodila i promijenila gotovo cijeli svijet - koronu i svega što je ona donijela.

Sve dok se nije dogodilo ono što brojni od njih vjerojatno neće nikad zaboraviti.

Kako govore, na nebu iznad Vojnića pojavio se misteriozni mali avion u niskom letu i čudnom putanjom kretanja iznad njihovih kuća i njiva. Pitali su se što li nepoznat netko radi nad njihovim nebom...

Odgovora nije bilo, a ubrzo su nastupili zdravstveni problemi kod brojnih mještana. Uslijedili su odlasci liječnicima, a testovi na prisustvo koronavirusa bili su pozitivni.

Mnogi od njih pitaju se jesu li iz spomenutog aviona Vojnići prskani koronom i podsjećaju na 'paučinu' koju su izbacili avioni JNA po Ljubuškom početkom 90-ih godina, drugi pak smatraju da je samo nadzirana granica ili je snimano tlo, neki čak ne isključuju niti mogućnost dolaska malih zelenih, dok ima i onih koji kažu da taj avion niti su vidjeli niti su čuli.

Je li taj avion zaista doprinio naglom skoku broja zaraženih nije poznato, međutim ovo mjesto nije jedino u Bosni i Hercegovini na kojem su primijećene letjelice o kojima nitko ništa ne zna, dok i s brojnih mjesta u regiji i svijetu dolazi sve više izvještaja o misterioznim avionima, helikopterima pa čak i dronovima kojima se navodno vrše zaprašivanja.

Objavi komentar

0 Primjedbe