Forumaši Herceg-Bosne o debaklu najveće navijačke grupe: Sramota za Hrvate; Ne daj Bože da zarati


Vijest o upadanju navijača Veleža Red Army-a u prostorije Kluba navijača Ultras Mostar i otimanju navijačkih transparenata 'zapalila' je Mostar, a policiju podigla na noge.

Podsjetimo, Ultrasi, navijačka skupina koja prati Zrinjski, napadnuti su u svom dijelu Mostara te su im oduzeti gotovo svi transparenti s posljednje ligaške utakmice. U navijačkom svijetu to je velika sramota kojom su Ultrasi brutalno poniženi u dijelu grada pod svojom kontrolom.

Gore društvene mreže i forumi – dok se jedan dio komentatora propisno ruga s mostarskim Ultrasima, dotle su ozbiljniji forumaši iskazali zabrinutost za Hrvate u BiH jer su Ultrasi najveća navijačka grupa među Hrvatima Bosne i Hercegovine.

Ovo su samo neki od komentara na Forumu Herceg-Bosne na temu "Red Army osramotio Ultrase":

"Ušli im sazada, ali ono baš.",

"Jazavci. Nedaj Bože da se zarati. Pa bez nas iz Hrvatske pojeli bi vas Ujguri i to za vrijeme posta. Čuvati 9 krpa na jednom mjestu ili u klubu koji je više puta napadan i koji ne mozea braniti je smiješno ili još gore da ovi drugi znaju za sve to i gdje i šta i kada treba."

"Nisu ništa hinjavo šta pričaš gluposti, odradili su ih 1/1, to sto su Ultrasi tudumi da pola ograde nosi jedan čovjek bez ikakve ekipe plus udju u tvoj dio grada i sve to naprave. Velebno sramoćenje."

"Sramota koja zahtjeva opasnu organiziranu operaciju ako misle obraz očistiti. Nisam ocekivao ovakvu neozbiljnost Ultrasa... zastava HB najviše boli mjkm"

"Smeta me što rade zastavi Hrvata BiH. Malo boli vidjeti. Ovo je veliko ruganje s Hrvatima. To će sve biti ispišano i zapaljeno."

"Možda bi bilo najbolje da se ta navijačka skupina ugasi. Niti su Torcida niti su BBB, uzeli im manjinci iz grada skoro sve. Uzeli su im zastavu Hrvata u BiH. Koliko glup i neozbiljan moraš biti da ti netko to uradi? Nisu ozbiljna skupina, pokazali su da su Hrvati uistinu ugrožena manjina. Sramota za Hrvate."

"Sta kaze stozernik na ovo? Je li mu zaifralo srce kao starom velezovcu? Gdje mu je navijacki sal?"

"Posteno i od Hrvatskog puka.. Srbi bi o ovome napravili kosovski boj i mit o pobjedi"

Podsjetimo, narednog vikenda se u okviru 26. kola ligaškog kola sastaju se Velež i Zrinjski te je ovo svakako vatrena uvertira pred tu utakmicu.


Objavi komentar

0 Primjedbe