Javna rasprava o Nacrtu Pravilnika o metodologiji utvrđivanja maksimalnih vrijednosti garantiranih otkupnih cijena, zamjenske tržišne cijene i graničnih vrijednosti fiksnih premija


Regulatorno povjerenstvo za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK, na osnovu odluke donesene na VII. redovnoj sjednici održanoj u Mostaru, dana 27.3.2024. godine, upućuje

OBAVJEŠTENJE O OPĆOJ RASPRAVI

o Nacrtu Pravilnika o metodologiji utvrđivanja maksimalnih vrijednosti garantiranih otkupnih cijena, zamjenske tržišne cijene i graničnih vrijednosti fiksnih premija

FERK je dana 27.3.2024. godine na VII redovnoj sjednici FERK-a usvojio Nacrt Pravilnika o metodologiji utvrđivanja maksimalnih vrijednosti garantiranih otkupnih cijena, zamjenske tržišne cijene i graničnih vrijednosti fiksnih premija s Obrazloženjem, te vas pozivamo da sudjelujete u općoj raspravi FERK-a o nacrtu.

FERK će održati usmenu opću raspravu o Nacrtu Pravilnika o metodologiji utvrđivanja maksimalnih vrijednosti garantiranih otkupnih cijena, zamjenske tržišne cijene i graničnih vrijednosti fiksnih premija 8.4.2024. godine u Mostaru, u prostorijama FERK-a, s početkom u 13:00 sati.

Na usmenu opću raspravu mogu doći sve zainteresirane pravne i fizičke osobe kojima će se pružiti mogućnost davanja komentara na Nacrt Pravilnika. Kopiju Nacrta Pravilnika i Obrazloženja uz Nacrt Pravilnika možete dobiti svakim radnim danom od 11:00 do 13:00 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na službenoj internet stranici FERK-a, www.ferk.ba.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu podnositi pisane komentare na Nacrt Pravilnika u razdoblju od dana objavljivanja obavještenja do dana isteka roka za podnošenje pisanih komentara. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari bit će pažljivo razmotreni. Svoje pisane komentare možete dostavljati na adresu FERK-a ili na elektronsku adresu kontakt@ferk.ba do 9. travnja. 2024. godine do 12:00 sati.

FERK će na svojoj službenoj internet stranici objaviti primljene komentare i izvještaj voditelja postupka s opće rasprave.

FERK

Objavi komentar

0 Primjedbe