Za vikend kreću malonogometne lige u Šipovači

Ovog vikenda, u organizaciji mladeži Šipovače, na igralištu Luke počinju malonogometne lige. 

U subotu, 5. srpnja starta tradicionalna Malonogometna liga mladih "Šipovača" na kojoj sudjeluju četiri ekipe - Banja, Mala Šipovača, Velika Šipovača i Vojnići. Utakmice će se igrati subotom. Titulu brani Mala Šipovača koja je u prošlogodišnjem finalu porazilu Veliku Šipovaču rezultatom 9:3. Vladari šipovačkog nogometa pod vodstvom trenera Gente Hercega najavljuju obranu naslova igrajući "tiki-taka" igru koju su doveli do savršenstva.

Usporedo sa ligom mladih, po prvi put s natjecanjem kreću i seniori koji će igrati ligu "Anonymos Revolucionare" u čast istoimene tajne šipovačke organizacije koja je svesrdno pomagala mladeži Šipovače u njihovoj višemjesečnoj borbi za igralište koju su vodili sa predstavnicima MZ Šipovača-Kašče. Na turniru sudjeluju četiri ekipe - dvije ekipe Šipovače (Banja i Donja Šipovača), te dvije ekipe Vojnića (Vojnići-istok i Vojnići-zapad). Seniori će svoje utakmice igrati nedjeljom.

Sustav natjecanja obje lige:
Igraju se 3 kola (jednokružno) + bonus kolo (prvi na ljestvici protiv posljednjeplasiranog, te drugi na ljestvici protiv trećeplasiranog). Nakon tih utakmica formira se konačna ljestvica i igra se završnica (finale i utakmica za treće mjesto).

Raspored utakmica prvog kola:

subota, 5. srpnja - liga mladih
20:30 - Mala Šipovača - Vojnići
21:30 - Banja - Velika Šipovača

nedjelja, 6. srpnja - liga seniora
20:30 - Banja - Donja Šipovača
21:30 - Vojnići-istok - Vojnići-zapad

U iščekivanju sportskog vikenda prisjetimo se prošlogodišnjeg finala:



Dođite i gromoglasnim navijanjem bodrite svoj tim
na putu do titule!

Objavi komentar

0 Primjedbe