Pet klubova bori se za prvaka Međužupanijske lige HBŽ-a i ZHŽ-a: "uskrsli" Drinovci, "rodila se" Mladost

Desetak je dana preostalo do početka nove sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi klubova s prostora Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije. Liga ove sezone broji pet klubova koji će igrati dvokružno, a najbolji od njih izborit će plasman u Drugu ligu FBiH - Skupina Jug.

Riječ je o pet klubova s prostora pet različitih općina i gradova, a to su redom: Drinovci, Bužan (Tomislavgrad), Šator (Glamoč), Junak (Srđevići) i Mladost (Široki Brijeg).

Utakmice 1. Kola na rasporedu su 20. rujna kada će se na igralištu Boljava u Drinovcima sastati istoimeni domaćin i HNK Mladost iz Širokog Brijega, odnosno u Srđevićima domaći Junak i Šator iz Glamoča, dok će slobodna biti momčad Bužana.

Momčadi Bužana, Junaka i Šatora i prošle sezone su sudjelovale u ovom rangu natjecanja kada se igralo četverokružno, a naslov prvaka osvojio Troglav 1918 Livno, koji je na taj način stekao plasman u viši rang natjecanja. Drinovci su nedavno reaktivirali svoj rad, dok je u Širokom Brijegu ovo ljeto s radom zaživio Hercegovački nogometni klub Mladost, koji će svoju službenu premijeru imati upravo na gostovanju u Drinovcima.

Objavi komentar

0 Primjedbe