FOTO&VIDEO: Pokvareno meso zakopano tik do igrališta i riječnog korita

Stotine kilograma pokvarenog mesa, koje je nedavno bačeno uz lokalnu prometnicu Šipovača - Kašče, zakopano je u Šipovači.

Naime, nakon što su mještani otkrili bačeno meso, obaviještena je policija i nadležne službe, koji su, kako se čini, dosta traljavo i nevoljko pristupili slučaju, a potom se pristupilo i organizaciji uklanjanja mesa s mjesta zločina, bez prethodno poduzetih svih potrebnih radnji oko rasvjetljavanja ovog kaznenog djela.

Uz "blagoslov" pojedinih osoba iz vrha ljubuške policije, najangažiraniji oko uklanjanja više stotina kilograma pokvarenog, a moguće i zaraženog mesa, bio je Dobroslav Bukmir "Žarkić", član Vijeća MZ Šipovača-Kašče i novi županijski zastupnik iz redova "devedesetke", koji je izvršio prikupljanje, transport i odlaganje.

Meso je protivno propisima o zbrinjavanju ove vrste otpada, zajedno s etiketama i drugim tragovima na osnovu kojih bi, vjerujemo, zločinac veoma lako mogao biti otkriven, zakopano na parceli kojom upravlja Bukmir, tik do igrališta Luke i istoimenog riječnog korita.

Nastavlja se...

Milan Bebek / ŠIPOVAČA PORTAL







Objavi komentar

0 Primjedbe