Jedni pišu, drugi brišu: Osvanuli novi natpisi na igralištu Luke

Mjesec dana nakon vandalskog čina uništenja natpisa i grafita od strane vodstva MZ Šipovača - Kašče, novi natpisi osvanuli su na igralištu Luke na kojem se ovih dana odvija prava "mini sapunica".

Naime, u noći s ponedjeljka na utorak nepoznati autor ili više njih ispisali su zid igrališta. Ranim jutrom, po saznanju o novim natpisima, kod najvišeg organa Vijeća MZ oglasila su se zvona za uzbunu. Reakcija brzinom munje ni ovaj put nije izostala - angažiran je lokalni moler Fikro sa višestrukim iskustvom uništavanja natpisa koji je okrečio zid te tako po drugi puta u samo mjesec dana uništio natpise na igralištu, pa je sadržaj natpisa ostao nepoznat.  Fikro je svoj vandalski čin pravdao time da je samo izvršavao svoj zadatak uz financijsku naknadu. On je otkrio tko je od vijećnika MZ naručitelj ovog gnusnog čina. Naručinitelj je, prema njegovim riječima, isti kao i prije -  KIM JONG-DŽIM alias Vrhovni Vođa koji je javnosti otprije poznat po sukobima sa mladeži Šipovače.

No, kako su uništivači natpisa reagirali brzinom munje, tako su autori istih reagirali još i brže te u sljedećoj noći ponovno svojim natpisima ukrasili zid igrališta. Uništivače natpisa očigledno je iznenadila brza reakcija autora natpisa, pa do sada natpisi nisu uklonjeni.

Prije mjesec dana uklonjeni su natpisi: "Anonymos Revolucionare", "Svi smo mi Anonymosi", "Došla kuja nestala struja" i "Podumac" te grafit s obilježjima hrvatske šahovnice. Ovaj put natpisi su drugačijeg sadržaja te glase: "Revolucija" i "Stigla struja, ostala kuja".

Sada nema natpisa tajne organizacije "Anonymos Revolucinare", znači li to da njeni pripadnici nisu autori ovih natpisa? Što znači "Revolucija"? Kakva se poruka poslala natpisom "Došla struja, ostala kuja" ako znamo da je prethodni natpis glasio "Došla kuja nestala struja"? Sva ova pitanja zadaju glavobolje uništivačima natpisa, a mještani uživaju u ovoj igri "mačke i miša" koju igraju nepoznati autor natpisa ili više njih sa najvišim organom Vijeća MZ.

Zašto se natpisi uklanjaju ako mladeži i mještanima ne smetaju?

Iz jednog jedinog razloga - nisu po volji pojedinim vijećnicima MZ. Tim vijećnicima se "diže kosa na glavi" na sami spomen šipovačke mladeži i tajne organizacije "Anonymos Revolucionare". Očigledno ih ovo podsjeti na njihove teške dane kada su doživjeli debakl od mladeži zbog rasvjete na igralištu.

Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je jedan od vijećnika MZ, saznavši za nove natpise, toliko pobjesnio da je pao u trans i najavio pozivanje policije, SIPE, OSE te angažiranje seoskih "žandara" oko ovog slučaja.

Objavi komentar

5 Primjedbe

  1. A mozda Fikro sam pise da bi imao sta brisati,jer pedesetka pada za pola sata posla :DDD
    pozzzzzz iz krča :P

    OdgovoriIzbriši
  2. zlatan brise a drugi pisu

    OdgovoriIzbriši
  3. ovo je banjsko igraliste a fikro ocito dobio poso!

    OdgovoriIzbriši
  4. odakle ""šefu"" pravo da troši seoske pare bez odobrenja ostali glavara?! i oklen Fikreta kad su tribali raspisati natječaj jerbo su seoske pare..
    Njih triba Sipa najprvo istražiti

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)