Bolja Šipovača provela eko akciju "Očistimo Šipovaču"

Udruga "Bolja Šipovača" uspješno je provela ekološku akciju "Očistimo Šipovaču". Akcija je provedena u subotu, 13. prosinca duž lokalne ceste (Gomilice - Banjski most). Na dionici duljine otprilike 4,5 kilometra sudionici su uklonili nekoliko stotina kilograma raznog otpada.

Najviše smeća zatečeno je na lokalitetu Gomilice kojeg su ekološki neosvješteni pojedinci iz Veljaka i Šipovače pretvorili u veliki deponij otpada na kojem je iz dana u dan smeća sve više. Da bi se ovaj trend zaustavio potrebno je da reagiraju nadležne općinske službe.

Nakon završetka čišćenja sudionici akcije nastavili su druženje uz roštilj i dobru kapljicu.

Šipovčani ne pamte zajedničke ekološke akcije, ali ovom uspješno provedenom akcijom mladi članovi udruge "Bolja Šipovača" pokazali su kako je i to moguće kada postoji dobra volja.

Objavi komentar

4 Primjedbe

  1. Svaka cast.. samo naprijed!

    OdgovoriIzbriši
  2. Cestitke .....nastavite tako .....uz nadu da cete se druziti samo zu rostilj i kapljicu da ovakve akcije nece biti potrebne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oće li biti kandidat za predsjednika MZ Šipovača ispred udruge Bolja Šipovača,imate moj glas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očekujem veliku bitku za vlast u selu,vele je potencijalnih kandidata-sadašnji glavar i ekipa koji bi prije izvršili suicid nego pripustili nekome selo (jedino im ta funkcija ostala), stranke iz oporbe (pravaši i Ragibi Bubimiri) i Bolja Šipovača sa svojom omladinom. A ne zaboravimo ni seoske revolucionare. Bit će: ŠIPOVAČA GORI A KAŠČE SE ČEŠLJA

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)