Potvrđena optužnica protiv dvojice Šipovčana

Dana 31.08.2015. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 26.08.2015. godine, podignuta protiv Tomislava Grbavca sina Mate, sa prebivalištem u mjestu Šipovača bb, općina Ljubuški, i Josipa Ćutuka zv. „Suntić“ sina Mladenka, sa prebivalištem u mjestu Šipovača bb, općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da su kao supočinitelji počinili kazneno djelo Teška krađa iz čl. 287. st. 1. toč. a) KZ FBiH u vezi sa čl. 31. KZ F BiH.

Napomena:
„Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom.“
 

Objavi komentar

8 Primjedbe

  1. Sta su to radili 😂😂

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrijeme da se ovim seoskim delikventima stane u kraj,ali nece njih nista smiriti to je takva sorta , a valjalo 5-6 mjeseci u Ćelovini da provedu , a njihova dijagnoza = nepopravljivi !

    OdgovoriIzbriši
  3. Obojica neznaju rec v.buu aa

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja osuđujem njihovu krađu i jos mnoge koje sud nije uzeo ,ali ovo je kap u moru šta su pokrali u našj mesnoj zajednici, kada će netko odg za onih 30-ak milja što je pokradeno , nema bivešeg predsjednika na vidiku ?

    OdgovoriIzbriši
  5. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za komentatora: objašnjenje i odgovor na uklonjeni komentar.
      Komentar uklonjen zbog klevete!

      Inače, nije istina da je navedeni otuđio, nego je taj alat u vlasništvu šipovačke udruge UKV što mnogi poistovjećuju sa vlasništvom mjesne zajednice.

      Izbriši
    2. Milane jeli istina da su dolazili u tebe kuci da obrises ovaj clanak? :D

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)