FOTO: Branitelji blokirali granične prijelaze

Tražeći uvrštavanje Rezolucije branitelja na dnevni red sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH branitelji su blokirali granične prijelaze izrazivši nezadovoljstvo radom i ponašanjem aktualne vlasti u FBiH.

- Okupili smo se u izvanrednim okolnostima da opet upozorimo poštene građane i naše političare da je došlo i sazrijelo vrijeme da se pogleda istini u oči, kazao je Milan Živkušić 'Ćilan' na GP Orahovlje.

Branitelji zahtijevaju jedinstven registar pripadnika oružanih snaga, mjesečni dodatak za svaki mjesec proveden u ratu i uvođenje ministarstva branitelja u svim županijama FBiH.

- Tražimo svoja prava koja su nam oduzeli. Pogazili su nas, ponizili i prevarili u svakom pogledu. Dali su funkcije i titule svojoj rodbini, tvrtke su raskrčmili, prodaju i ovo malo nacionalnog blaga što ga još imamo, ali nećemo im to dopustiti. Vladajući zloupotrebljavaju svoje ovlasti od najniže do najviših razina i vrijeme im je da podnesu ostavke, ističe razočarani Živkušić.

- Upozoravamo i Vladu Republike Hrvatske da ne štite više kriminalce i ne izdvajaju sredstva iz proračuna, jer financiraju izdajice hrvatskog naroda koje su i na njihovom proračunu i proračunu Federacije BiH, a pošteni građani ne mogu živjeti, dodao je.

Branitelji ne namjeravaju odustati od svojih zahtjeva, a kako bi oni bili ispunjeni spremni su blokirati cijelu Federaciju BiH.

- Idući tjedan slijede novi koraci i akcije, blokirat ćemo cijelu Federaciju BiH. Još jednom pozivamo i sve naše branitelje koji su s nama bili rame uz rame da nam se pridruže te da prestanu podržavati 'Frankfurt bojnu', poručio je Milan Živkušić 'Ćilan'.



Objavi komentar

6 Primjedbe

  1. banjo poklonite se princu

    OdgovoriIzbriši
  2. Dajte Cilanu barem 50 ako su drzavni sluzbenici 70

    OdgovoriIzbriši
  3. Bilo je ode svega,ovi livi već izgubija oko a ovima 2 ladno pokrili se zastavom ljepe naše heee branitelju jadan til si

    OdgovoriIzbriši
  4. Borba protiv mita i korupcije

    OdgovoriIzbriši
  5. skinija si sliku popovača ajde je ti uredi nako

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo ti nazivass braniteljima ?! Ovo nije vidlo terena pola ih bilo osakaceno tada,otkini sebi prst date nebi vojska zovnila

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)