Održano II. Doljansko-Gređansko sijelo

Blagdan svetog Dominika zaštitnika svoje mjesne crkve mještani Dola i Grede obilježili su drugim susretom Doljančana i Gređana u organizaciji MZ Dole Greda.

Uz blagoslov don Joze Ćirke i pozdravni govor Marina Tolja predsjednika MZ, na večeri je uručena zahvalnica Robertu Rašiću jednom od inicijatora skupa, a zahvalnicu i prigodan dar uručio mu je dopredsjednik vlade ZHŽ Toni Kraljević.

Uslijedio je prigodan kulturno zabavni program kojem su nastupili gangaši iz Dola Jozo Rašić i Ante Tolj potpomognuti Ljubicom i Mladenom Akmadžom, Ljubo Tolj s prigodnom recitacijom, HKUD Tihaljina sa muškom i ženskom gangom, Dario Petrović Ižić na guslama, HKUD Sveti Ivan Krstitelj iz Ružića, Lilja Tolj s poezijom, Ante Grubišić Vučić iz Mijaca na guslama, Pjevačka skupina Dream team babe i članovi HKUD Sv. Ante Humac Mladan Akmadža, Marko Landeka i Ćiro Dropuljić.

Druženje i susret Doljančana i Gređana te njihovih prijatelja uz lovački čorbanac kojeg je pripremila Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata HZ HB te hranu i piće u ponudi svadbenog salona “Ohio” potrajalo je do kasno u noć uz svirku uživo Tamburaškog sastava Mediteran.


Više fotografija pogledajte OVDJE

Radio Ljubuški

Primjedbe

  1. disu ljudi iz Dola ovde ih nema !!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sando Matic je iz Dola vidis ga na slici.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.