Najava: Balotaški obračun Šipovače i Klobuka

Već ranije smo pisali da se momčad Šipovače nije uspjela plasirati u polufinale „Ožujsko balote kupa 2018.“ koji se za područje zapadne Hercegovine igrao na terenima benzinske crpke „Mina“ u Klobuku.

Bolja od Šipovače u četvrtfinalu je bila momčad Glavaša prošlogodišnji ali i ovogodišnji pobjednik tog natjecanja. 

Posebno razočarenje za naše igrače u tom meču bili su neki navijači, koji su iako „dobri prijatelji“ s našim igračima, iz zavisti na dobrom plasmanu naše momčadi, svim srcem navijali za momčad Glavaša, obećavajući im i dodatne nagrade da što većim rezultatom svladaju našu momčad. 

Takvima je već tada najbolje odgovorio naš igrač Mate Antić koji ih je pozvao da njihove momčadi, koje su ranije ispale s turnira, kada god žele odmjere snage sa Šipovačom, a kao ulog predložio je mladog pečenog jaganjca ili nešto slično što bi „miritalo“ osjetljivim nepcima naših balotaša.

I Antićev izazov je konačno prihvaćen. Dvije jake klobučke momčadi izabrale su između sebe tri najbolja igrača koja će se suprotstaviti Šipovači. 

Ogled između Šipovače i Klobuka dogovoren je za petak 31.8. u 19 sati na terenima BC „Mina“ u Klobuku.

Naši igrači su predložili Klobučanima da izaberu i termin i igralište, tako da će Klobučani biti domaćini, ali to našim igračima, kako kažu, ne smeta.

Naglašavaju kako im puno više smeta što se sada spominje obilnija večera i što je, kako kaže Antić janje uteklo s ražnja. 

Međutim, još ništa nije sigurno i možda se ipak „janjac“ okrene na ražnju.

Momčad Šipovače bi u ovom meču trebala nastupiti u standardnom sastavu: Drago Vukojević Ćuro, Mate Antić i Rafo Grbavac, a za momčad Klobuka trebali bi zaigrati Dugi, Miran i Lujo

Objavi komentar

0 Primjedbe