Pregrađe prvak MNL MZ općine Ljubuški

Pred prepunim Centrom malih športova u Ljubuškom odigrana je završnica malonogometnih liga Mjesnih zajednica općine Ljubuški za 2018.godinu.

U 8.MNL MZ igrača do 16.godina starosti zasluženo je slavila momčad Ljubuški 1 koja je tijekom cijele lige igrala konstantno dobro i uvjerljivo. Momčad Prologa u finalu nije mogla dostojno parirati razigranim i uigranim Ljubušacima, ali zaslužuje svaku pohvalu za dobar nastup u ligi.

U utakmici za 3.mjesto Pregrađe, koje je jedino namučilo Ljubuški 1, zasluženo je slavilo protiv solidne momčadi Lisice/Vašarovići.

Veliki preokret viđen je na utakmici za 3.mjesto 15.Unitrade Hotel Bigeste MNL MZ između „Istoka” i “Zapada” općine Ljubuški. Momčad Veljaci/Orahovlje vodila je protiv momčadi Stubica/Zvirići/Bijača 3:0 i 4:1, ali je na kraju poražena 4:8.

Pobjednik ovogodišnje Lige, momčad Pregrađa, u finalu je zasluženo slavila protiv Graba i po drugi put se popela na pobjedničko postolje.

Nakon završetka finala uslijedilo je proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, a medalje i pehare dodijeljivali su: predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, predsjednik Skupštine ŽZH-e Ante Mišetić, ministar financija ŽZH-e Toni Kraljević, direktor Unitrade d.o.o Ljubuški Marinko Planinić i načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Nagradu za fair play u 8.MNL do 16.godina dobila je momčad Otoka koja nije imala niti jednu javnu opomenu i igrala je korektno cijelo vrijeme turnira.

Najbolji vratar 8.MNL MZ je Adrian Herceg (Prolog), najbolji strijelac s 11 postignutih golova je Leo Granić (Pregrađe), a najbolji igrač Marko Čuljak (Ljubuški 1).

Nagrada za fair play u 15.Unitrade Hotel Bigeste MNL MZ pripala je momčadi Humac 2 koja je imala najmanje javnih opomena, a unatoč ne baš sjajnim rezultatima korektno su odigrali cijeli turnir.

Sve pojedinačne nagrade u 15 .MNL otiše su u pobjedničku momčad Pregrađa, najbolji vratar je Goran Medić, najbolji strijelac Tomislav Bošnjak, a najbolji igrač je Marko Bošnjak.

Generalni sponzor lige bio je Unitrade d.o.o Ljubuški, a lige su odigrane pod pokroviteljstvom općine Ljubuški uz pomoć Ministarstva obrazovanja, kulturew i športa ŽZH-e i Ministarstva financija ŽZH-e.

Organizator lige bila je JU Kulturno-športski centar Ljubuški, a ravnatelj ustanove Ivan Bebek dodijelio je priznanje za poseban doprinos MNL MZ općine Ljubuški tvrtci Unitrade d.o.o Ljubuški, te zahvalio navijačima i natjecateljima na fair i sportskom navijanju i ponašanju.

Radio Ljubuški

Objavi komentar

0 Primjedbe