FOTO: Migranti spriječeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice, Šipovčani zapamtili registracijske oznake švercera

FOTO: Migranti u Šipovači
Veći broj migranata spriječen je u pokušaju ilegalnog prelaska granice u mjestu Kašče u općini Ljubuški.
Otkriveni migranti su od strane PU Ljubuški najprije vraćeni u Šipovaču, a potom su ih jutros oko 10.30 policijski službenici odvezli u Ljubuški na daljnje postupanje, piše Šipovača Portal.

U posljednje vrijeme, sve ih je više u sjeverozapdnom dijelu općine Ljubuški, odnosno na švercerskim rutama Šipovača - Kašče - Stilja te Greda - Jabuka - Mijaca, što je izazvalo veliku uznemirenost lokalnog stanovništva.

Naime, osim što se mještani više ne osjećaju sigurno, na meti migranata su i kuće pa nije neuobičajeno da migranti iz Pakistana, Irana, Afganistana, i drugih zemalja, prespavaju u napuštenim kućama tijekom misije islamizacije Europe.

Podsjećamo, i proteklog tjedna viđen je veći broj migranata u sjeverozapadnom dijelu općine Ljubuški, koji su uočeni kako, nakon dolaska u pogranična sela, izlaze iz automobila krijumčara te dalje idu pješačenjem.

Take je primjerice, prošle srijede i četvrtka, u dva navrata s više automobila dovezena veća grupa migranata u Šipovaču, na lokalitet Podumac, odakle su migranti otrčali prema Kašču.

Prema kazivanju mještana, u četvrtak su migranti u popularnu "Skadarliju" dovezeni s tri automobila (dva VW Passata, jedna Škoda). Na jednom automobilu, bijelom Passatu, uspjeli su iščitati i gotovo sve oznake na registraciji, a one glase: O38 - ? - 203, dok su oznake na drugom automobilu, tamno-sivi Passat: ?98 - ? - 636.

Kako doznajemo od mještana, ti isti automobili su i sinoć provezli migrante kroz Šipovaču i iskrcali ih na putu za Kašče. Očito je kako jedne te iste osobe, s istim automobilima, u uhodanom poslu dovoze migrante u Šipovaču, uglavnom u večernje sate, na lokacije koje su pogodne za bijeg, iz čega se da zaključiti kako šverceri migrantima imaju pomagača ili više njih u Šipovači, koji vjerojatno "čisti teren". O tome bi više trebali reći policiji vlasnici uočenih automobila.

Nije poznato dokad će tutori Bosne i Hercegovine primati Azijate muslimane, a ekonomskom politikom rastjerivati Bosance i Hercegovce diljem svijeta.

Milan Bebek

Objavi komentar

2 Primjedbe

  1. Sta muslimani islamisti Ko ti dade da pises Kazes uvredljivi komentari bit ce uklonjeni a tvoj govor nije uvredljiv

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaze komentar ce se prikazati kada bude odobren hahahahahaha

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)