FOTO & VIDEO: Šipovčani blokirali cestu zbog isključenja struje na igralištu

Danas je pored Športskog Centra "Luke" u Šipovači održan prosvjed kojem je nazočilo oko 100 prosvjednika. Organizator prosvjeda je mladež Šipovače koja je nezadovoljna radom Mjesne Zajednice koju krive za niz problema, među kojima se ističe problem rasvjete na igralištu koja je nedavno ugašena...

Prosvjednici su automobile parkirali na cesti, te su tako obustavili promet na otprilike 3 sata a slučajni prolaznici koji su naletjeli na blokadu su se pridruživali mladima u njihovim zahtjevima za ponovno paljenje rasvjete na igralištu i u zahtjevanju od seoske vlasti da podnese ostavku na sve dužnosti Mjesne Zajednice.

Organizatori prosvjeda poručuju da neće odustati od prosvjeda i blokade prometa u Šipovači sve dok im se zahtjevima ne udovolji i najavljuju novi prosvjed sljedeći tjedan te ističu da ih u ovim izvanrednim okolnostima podržava većina mještana.

Od predstavnika vlasti Mjesne Zajednice nitko se nije pojavio na prosvjedu. Nisu htjeli davati izjave i komentirati novonastalu situaciju, iako od organizatora prosvjeda doznajemo da su ih pojedinci iz vlasti odgovarali od prosvjeda.

Ovaj prosvjed je prvi povijesni prosvjed koji se održao na tlu Šipovače od njenog nastanka, pamtiti će se godinama, prepričavati mjesecima, te će biti zanimljivo pratiti budući tijek zbivanja i to kako će Mjesna Zajednica reagirati u sljedećim danima koji su pred nama.













Objavi komentar

2 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)