Prije točno godinu dana mladež Šipovače se suprostavila crnilu na igralištu Luke

Na današnji dan prije točno godinu dana, šipovačka mladež je cijelom svijetu pokazala da su upornost i volja jači od svih prepreka. Šipovačka mladež je svima pokazala kako se zajedničkim snagama bori za zajedničke interese te kako "masa može svašta".


Razočarani stanjem u kojem se tada nalazilo igralište Luke, ogorčeni Vijećom MZ koje nije ispunilo dana obećanja oko rješavanja problema rasvjete na igralištu te revoltirani bahatošću i inaćenjem pojedinih vijećnika, organizirali su dotad neviđen događaj na ovim područjima.


Uz pomoć starijih mještana, pod mračnim nebom u znak protesta prema radu Vijeća MZ, odigrali su revijalnu utakmicu i tako barem na trenutak pobijedili crnilo koje je zavilo igralište. Uporni u svom naumu da vrate svjetlo na igralište svojim automobilima su osvijetlili igralište na kojem se okupilo stotinjak mještana koji su uživali u utakmici šipovačkih malonogometaša između timova Mraka i Tame.


Ovaj događaj privukao je veliko zanimanje javnosti koja je pozorno pratila sva događanja oko slučaja "Igralište Luke" sve do priključenja rasvjete.

Donosimo Vam video zapis utakmice i par fotografija sa ovog događaja, dok opširnije o ovome događaju možete čitati na sljedećem linku: Mladež Šipovače se suprostavilu crnilu na igralištu Luke





Objavi komentar

3 Primjedbe

  1. živili revolucionari našeg sela. vidim ovde i starijih. cestitam na borbi

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ih nisan vidija da igraju nogometa nikad otkad je rasvjeta priključena, nego je politika bitna bila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E aj sad nam lipo svima objasni kako si doša do zaključka da je politika bila bitna pa da i mi znamo. A da ti nisi vojnik svoje stranke pa ti taj izgovor sredstvo samoobrane? još jedan kaže u samoobranu da ga je zadesija udar druge struje adezeja. eto te ko i on.

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)