Mladež Šipovače uspjela - rasvjeta vraćena u "normalu"

Rasvjeta na igralištu Luke prije nekoliko dana je vraćena u prvobitno stanje. Još jednom je šipovačka mladež pobijedila samovolju pojedinca kojem se ovaj put prohtjelo da se rasvjeta gasi oko ponoći.

Podsjećamo, prije otprilike dva tjedna mladeži je uskraćena rasvjeta na igralištu, no brzom reakcijom traženja vraćanja rasvjetno u prvotno stanje, te zahtijevanja od članova Vijeća MZ Šipovača-Kašče da spriječi samovolju u svojim redovima, mladež je uspjela.

Po tko zna koji put, mladež Šipovače se suprostavila provođenju samovolje s kojom se već godinama suočavaju mještani.

P.S. Zbog ukazivanja javnosti na samovolju pojedinca u ovom slučaju, autor ovih redova je imao posjetu policije. Tko zna, možda samovolja podstiče pojedinca na misao da se nalazi u Sjevernoj Koreji i/ili da je policija još uvijek milicija.

Objavi komentar

7 Primjedbe

  1. dobit ćeš po labrnji

    OdgovoriIzbriši
  2. Omladino samo tako. Sta se ovi vladajuci uskokodakali,ander sad i priti poceli. Odite radite brosure da ste najbolje seoske glavesine nadaleko.
    Omladino igrajte sto cesce da bude sto manje poraza na turniru
    Ocu li ija sad dobit po labrnji?
    Ocu li ija sad dobit po labrnji?
    Ocu li ija sad dobit po labrnji?

    OdgovoriIzbriši
  3. Hajde klinac malo oladi,šta su tvoji uradili za selo?Jebo te Mišo i Ivan grobari Ljubuškog.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dragi čitatelju ili draga čitateljice
      Poznato je da se nekolicini vas ne sviđaju tekstovi Šipovača Portala zbog iznošenja stvarnog činjeničnog stanja. No, umjesto što negodujete zbog toga, učinite sve što možete da to stvarno činjenično stanje bude drugačije (ako ste u mogućnosti/prilici) na zadovoljstvo svih mještana.
      Portal u skladu sa svojim mogućnostima obrađuje aktualna događanja u Šipovači i okolici s istinom na prvom mjestu, sviđalo se to nekima ili ne, i tako će biti i ubuduće.
      Vaša vulgarno-vrijeđajuća korisnička objava nema nikakve veze sa tekstom gore i inače se ne objavljuje, ali ovaj put učinjen je izuzetak samo zbog toga da odgovorim javno kad već vrijeđate anonimno, što dovoljno govori o vama kao osobi.
      „Klinac“ neće ohladiti jer nije ni zakuhao, baš naprotiv, u skorijoj budućnosti čitat ćete još mnogo toga što vam se ne sviđa. Također, napisali ste „Mišo i Ivan grobari Ljubuškog“. Kad već tako pišete, onda to argumentirano i dokumentirano potkrijepite i bit će objavljeno. Eto, imate priliku čitateljstvu portala i široj javnosti ukazati na „grobare Ljubuškog“ i postati heroj umjesto što se kao miševi skrivate iza komentara i neargumentirano vrijeđate i blatite druge.
      P.S. Ubuduće se neće objavljivati ono što nema veze sa napisanim tekstovima, jer komentari/korisničke objave ne služe za to. Za sve primjedbe, sugestije, kritike, osobne poruke i sl. možete se javiti putem sredstava kumuniciranja. Pozdrav i ugodno čitanje i tipkanje. :)

      Izbriši
  4. Bahatost je stav koji precijenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. To je stav koji onoga koji ga ima, nažalost, potiče na oholost, drskost pa čak i prezirno ponašanje prema drugim ljudima. Bahat je onaj koji nema stvarnog razloga da se prema drugima tako i odnosi, ali iskorištava i najmanji povod da sebe uzdigne iznad drugih.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)