"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

nedjelja, 4. siječnja 2015.

Na današnji dan prije dvije godine mladež Šipovače se suprostavila crnilu na igralištu Luke

Na današnji dan prije dvije godine, šipovačka mladež je svijetu pokazala da su upornost i volja jači od svih prepreka. Šipovačka mladež je svima pokazala kako se zajedničkim snagama bori za zajedničke interese, te kako "masa može svašta".

Razočarani stanjem u kojem se tada nalazilo igralište Luke, ogorčeni Vijećom MZ koje nije ispunilo dana obećanja oko rješavanja problema rasvjete na igralištu, te revoltirani bahatošću i inaćenjem pojedinih vijećnika, organizirali su dotad neviđen događaj na ovim područjima.

Uz pomoć starijih mještana, pod mračnim nebom u znak protesta prema Vijeću MZ, odigrali su revijalnu utakmicu i tako barem na trenutak pobijedili crnilo koje je zavilo igralište. Uporni u svom naumu da vrate svjetlo na igralište, automobilima su osvijetlili igralište na kojem se okupilo stotinjak mještana koji su uživali u specifičnoj utakmici šipovačkih malonogometaša između timova Mraka i Tame.

Ovaj događaj privukao je veliko zanimanje javnosti koja je pozorno pratila sva događanja oko slučaja "Igralište Luke" sve do priključenja rasvjete.

Donosimo Vam video zapis utakmice i par fotografija sa ovog događaja, dok opširnije o ovome možete pročitati na sljedećem linku: Mladež Šipovače se suprostavilu crnilu na igralištu Luke.
0 komentara:

Objavi komentar

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.