VREMEPLOV: Mladež Šipovače se suprostavila crnilu

Na današnji dan prije tri godine, šipovačka mladež je svijetu pokazala da su upornost i volja jači od svih prepreka. Šipovačka mladež je svima pokazala kako se zajedničkim snagama bori za zajedničke interese te kako masa može svašta.

Razočarani stanjem u kojem se tada nalazilo igralište Luke, ogorčeni Vijećom MZ koje nije ispunilo dana obećanja oko rješavanja problema rasvjete na igralištu te revoltirani bahatošću i inaćenjem pojedinih vijećnika, organizirali su dotad neviđen događaj na ovim područjima.

Uz pomoć starijih mještana, pod mračnim nebom u znak protesta prema Vijeću MZ, odigrali su revijalnu utakmicu i tako barem na trenutak pobijedili crnilo koje je zavilo igralište. Uporni u svom naumu da vrate svjetlo na igralište, automobilima su osvijetlili igralište na kojem se okupilo stotinjak mještana koji su uživali u specifičnoj utakmici šipovačkih malonogometaša između timova Mraka i Tame.

Ovaj događaj privukao je veliko zanimanje javnosti koja je pozorno pratila sva događanja oko slučaja "Igralište Luke" sve do priključenja rasvjete.

Donosimo Vam video zapis utakmice i par fotografija s ovog događaja, dok opširnije o možete čitati na sljedećem linku: Mladež Šipovače se suprostavilu crnilu na igralištu Luke.


Objavi komentar

2 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)