Počinje Malonogometna liga mladih "Šipovača"

Sedmo izdanje Malonogometne lige mladih "Šipovača" počinje ovog vikenda. Kao i prethodnih godina, u natjecanju sudjeluju četiri ekipe - Banja, Mala Šipovača, Velika Šipovača i Vojnići.

Ovogodišnju ligu na igralištu Luke otvaraju Banja i trostruki branitelj naslova Mala Šipovača, dok se u drugoj utakmici večeri sastaju Velika Šipovača i Vojnići. Utakmice su na rasporedu u nedjelju u 20 i 21 sat.

Trostruki branitelj naslova - Mala Šipovača
SUSTAV NATJECANJA
U prvom dijelu lige igraju se tri kola. Nakon tih utakmica formira se ljestvica prema kojoj prvoplasirani tim nakon prvog dijela natjecanja ide direktno u finale, dok će preostale tri ekipe u međusobnim susretima doigravanja odlučiti tko će biti drugi finalist i to sljedećim rasporedom: trećeplasirani i posljednjeplasirani sastavi igraju međusobnu utakmicu u kojoj pobjednik igra sa drugoplasiranom ekipom. Pobjednik iz te utakmice ide u finale gdje ga čeka ekipa koja je nakon tri kola završila prva na ljestvici, dok poražene momčadi u susretima doigravanja igraju za treće mjesto.

DOSADAŠNJI POBJEDNICI MLM "ŠIPOVAČA"
2010 - Banja ; 2011 - Banja ;
2012 - Vojnići ; 2013 - Mala Šipovača ;
2014 - Mala Šipovača ; 2015 - Mala Šipovača

Raspored 1. kola:

nedjelja, 3. srpnja
20:00 - Banja - Mala Šipovača
21:00 - Velika Šipovača - Vojnići

Objavi komentar

2 Primjedbe

  1. Banja je gospodar Šipovače,to je zaseok koji ima 2 mosta,rijeku,igralište,crkvu,iii najbolje nogometaše u čitavom kraju,nebi vojnići mogli ništa da ne igraju zajedno aj neek se oni podjele na cemer,kolivret itd...i mala Šipovača nebii bila ništa da ne igraju odseljenici za nju

    OdgovoriIzbriši
  2. Uništeno 80 stabala maslina u Vojnićima u Z.B od strane koza i ovaca.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)