Prvi rođendan Šipovača Portala

Točno prije godinu dana Šipovača Portal je krenuo sa radom te danas proslavlja svoj prvi rođendan.

Početak Šipovača Portala
Šipovača je malo mjesto sa velikim brojem iseljenika koji nisu zaboravili svoj rodni kraj. Njihova želja za informiranošću o događajima iz svog rodnog mjesta i želja samih mještana za pokretanje lokalnog informatora, te njihovi mnogobrojni prijedlozi o pokretanju ovog portala koji su nam pristizali na facebook profil potakli su nas da krenemo u taj projekt. Njihovu, odnosno vašu ideju, smo pretvorili u djelo kojem danas proslavljamo prvi rođendan.

Napredak
Razvoj i napredak portala išao je dobro, čak i bolje nego smo se nadali. Zanimanje za Šipovača Portal brzo je raslo, vijest o njegovu pokretanju brzo se širila, ne samo među mještanima Šipovače i odseljenim Šipovčanima, nego i među cjelokupnim stanovništvom naše općine. Naše postove redovito preuzimaju različiti mediji, što je dokaz kvalitetnih vijesti i brzog napretka portala.

Resursi
Za svaki uspješan rad, potrebni su veliki resursi. Od motivacije, volje, snage, želje, strpljenja, poštovanja, pa sve do novca. Koliko čega je utrošeno u našem dosadašnjem radu, bilo bi neprimjereno ovim povodom pričati. Na trenutke bi moglo izgledati kao neka “kuknjava i samosažaljenje”, ali mi se ne žalimo, stvaramo iz onoga što imamo, koliko možemo.

Pohvale
Tijekom dosadašnjeg rada, na naš mail, te putem društvenih mreža, stizale su nam mnogobrojne pohvale i zahvalne čitatelja iz Šipovače, Hrvatske, Njemačke, SAD-a, Argentine i ostalih zemalja svijeta, a posebno od onih u dijaspori, koji su nam neizmjerno zahvaljivali na pričama i vijestima, kojima smo im, kako ističu, približili zavičaj, a time donijeli i olakšanje u duši na nekim dalekim meridijanima.
Sve ovo nam je veliki poticaj da nastavimo sa dobrim radom i da još više damo od sebe.

Posjećenost i statistika
Uspješnost nekog internet portala mjeri se prema njegovoj posjećenosti. Posjećenost našeg i vašeg portala varira ovisno o količini postova koje objavimo, te prema njihova sadržaju. Donosimo popis 10 najčitanijih postova koje smo objavili u ovih godinu dana, a neki od njih su čak obarali rekorde posjećenosti i na drugim portalima koji su ih prenijeli, te donosimo i statistiku posjećenosti portala po zemljama svijeta - top 10 zemalja koje čitaju Šipovača Portal.

Načitaniji postovi:
Mladež Šipovače se suprostavila crnilu na igralištu
Kad svoj izda svoga
Dom mjesne zajednice iliti ga bezidejna ideja
Mladež Šipovace uspjela - rasvjeta na igralištu upaljena (najkomentiraniji post)
Procurio šipovački porno uradak - veljača u lipnju
Izbori u Šipovači - prijenos uživo
Šipovčani pokorili Sarajevo
FOTO & VIDEO: Šipovčani blokirali cestu zbog isključenja struje na igralištu
Utihnula Noć Šipovčana
Šipovčan u pohodu na Kupreško polje

Čitanost portala po zemljama svijeta:
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Njemačka
SAD
Srbija
Kanada
Nizozemska
Australija
Francuska
Argentina

Zahvala
Na kraju ovog pregleda naše prve godine, zahvaljivamo se svima Vama koji nas čitate, vjerujete u nas i cijenite rezultate našeg rada, Vaša podrška nam puno znači i ona je glavni podstrek za naš daljnji rad i napredak. Iako nas mnogi žele ušutkati, mi IDEMO DALJE!

Objavi komentar

0 Primjedbe